Bli medlem | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Bli medlem

Svenska Lottakåren är Sveriges största frivilliga försvarsorganisation för kvinnor. Vi engagerar, utbildar och nätverkar för fred, demokrati och mänskliga rättigheter. Som lotta kan du utbilda dig för din personliga utveckling, för samhällets krisberedskap och totalförsvaret.

Alla kvinnor, oavsett ålder, som är folkbokförda i Sverige kan bli medlem, bli lotta. Om du känner att du vill göra en insats för ett tryggare och säkrare samhälle har du hittat rätt.

Välj vilken lottakår du vill ha ditt medlemskap i, fyll i dina uppgifter och klicka på Bli lotta. Lottakåren närmast dig kanske inte heter precis som kommunen du bor i men i listan ser du vilka lottakårer som finns i det län du bor. Du kan bli medlem i vilken kår som helst! Innan du bestämmer dig kan du ta en titt på kårerna. Att vara medlem i en lokal lottakår innebär att du har tillgång till ett lokal nätverk och de aktiviteter som kåren anordnar. Väljer du att bli medlem utan att tillhöra en lokal lottakår väljer du bort mycket av gemenskapen.

Så snart vi har registrerat din betalning av medlemsavgiften kan du söka utbildningar och delta i din lottakårs aktiviteter.

Välkommen!

Mina uppgifter
Ordning
Ordning
Format: ååååmmdd-xxxx
Medlemskap

Att vara medlem i en lokal lottakår innebär att du har tillgång till ett lokal nätverk och de aktiviteter som kåren anordnar. Väljer du att bli medlem utan att tillhöra en lokal lottakår väljer du bort mycket av gemenskapen.

Välj lokal kår
Saknar du en lottakår där du bor? Det går bra att välja vilken som helst!
Medlemsavgift
- kr per år.
Integritetspolicy

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att hantera din ansökan. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är avtal. Fullständig integritetspolicy hittar du på https://www.svenskalottakaren.se/integritetspolicy