Aktiviteter | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Aktiviteter

LOTTAKUNSKAP – digital intro-kurs för nya och nyfikna

Lottor är engagerade för totalförsvaret och samhällets säkerhet på olika sätt. Vad kan bli din insats? Under kvällen pratar vi lite om vad totalförsvaret är och varför frivilligt engagemang är viktigt, men mest om vad du kan göra som lotta. Hur Svenska Lottakåren och vår lokala lottakår fungerar berörs också.

Medlemsmöte Malmöhuslottorna

Alla lottor är välkomna till nätverksmöte med Malmöhuslottorna. Matsalen på Husieanläggningen är bokad. Inbjudan med detaljer kommer till kåren närmare 20 april. Vi försöker ordna samåkning.

Cykeltur på Ven

Som avslutning före sommaren planeras en gemensam utflykt till Ven, sista söndagen i maj. Mer information kommer.

Medlemsmöte Malmöhuslottorna

Alla lottor är välkomna till nätverksmöte med Malmöhuslottorna. Matsalen på Husieanläggningen är bokad. Inbjudan med detaljer kommer till kåren närmare. Vi försöker ordna samåkning.

E-post Skicka e-post Besöksadress Lunds lottakår har inte egen lokal för närvarande. Hemvärnsgården i Lund totalförstördes av brand 17 maj 2020.
POSTADRESS är nu till kårens sekreterare: Lunds lottakår, c/o Christa Nilsson, Värbyängen 35, 23365 BARA
Under "Aktiviteter" finner du information om våra möten och annat, samt dag, tid och plats för dessa. Telefon 0708-301748 Cecilia Bergenheim kårchef Medlemsavgift 300 kr per år Social media