Sök som stabsassistent till Jordbruksverket | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Sök som stabsassistent till Jordbruksverket

Nu kan du som är medlem i en frivillig försvarsorganisation och är intresserad av att teckna avtal med Jordbruksverket skicka in din intresseanmälan. Jordbruksverket söker 15 stabsassistenter till sin krisorganisation.

Som frivillig förstärkningsresurs kommer du att ingå i en grupp som utbildas för att kunna ingå i Jordbruksverkets krisorganisation för att stödja och skapa uthållighet hos Jordbruksverket under en skarp händelse.

I händelse av en kris ska Jordburksverket leda och samordna förebyggande åtgärder och bekämpa smittsamma djursjukdomar, foderföroreningar och växtskadegörare. Som stabsassistent kommer du att ingå i en grupp som utbildas för att ingå i Jordbruksverkets krisorganisation för att stödja och skapa uthållighet hos Jordbruksverket under en skarp händelse. Du förväntas medverka vid övningar och kunna gå in och arbeta som stabsassistent i händelse av en kris. För mer detaljer se bilaga nedan.

Är du intresserad av ett avtal?

För att kunna teckna ett avtal som stabsassistent i Jordbruksverkets krisorganisation behöver du kunskap om krisberedskapssystemet och ha erfarenhet av att arbeta i stab. Du har ingen krigsplacering redan. Du är medlem i en frivillig försvarsorganisation som till exempel Svenska Lottakåren.

Du skickar ett mejl med ett CV och personlig brev till Camilla Edberg, samordnare friviliga förstärkningsresurser på Jordbruksverket senast 13 december.

Du som ingår i Stabspoolen anger det i din intresseanmälan.

Du som saknar tidigare erfarenhet av att arbeta i stab:

  • skickar in din intresseanmälan
  • genomför utbildning under 2020

När skrivs avtalet?

Besked om vilka Jordbruksverket är intresserade av att skriva avtal med ges innan jul. I nästa steg kommer Jordbruksverket att genomföra Skype-samtal.

Om du ingår i Stabspoolen skrivs avtal efter det och din överensekommelse med Stabspoolen sägs upp. Om du inte ingår i Stabspoolen skrivs avtal efter godkänt genomförande av befattningsutbildning.

Efter avtalstecknande genomförs befattningsutbildning i myndighetens regi.

 

191028_kravspecifikation_stabsassistenter.docx

Ladda ner