Handledarutbildning Mpower | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Handledarutbildning Mpower

Mpower är Svenska Lottakåren och Fryshusets utbildningsprogram om social hållbarhet med fokus på att deltagarna ska bli aktiva samhällsmedborgare som med sitt engagemang bidrar till ett säkrare lokalsamhälle. Vi utbildar unga (18-24 år) från hela Sverige, både från organisationerna men även unga som inte har någon relation till någon av organisationerna.

Handledarna följer gruppen genom de tre utbildningshelgerna och är den enskilt viktigaste faktorn till att gruppen har en utvecklande och positiv upplevelse. Mpowers undervisningsmetod är upplevelsebaserat lärande med stor anpassning till olika lärstilar och behov.

Om du vill utveckla ditt instruktörskap i en dynamisk miljö med stor mångfald i både deltagargrupp såväl som handledarteam är den här handledarutbildningen något för dig. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med unga.

Helgen kommer innehålla teoripass, praktisk övning på olika delar av programmet, feedback från handledare och kurskamrater samt mycket lekar och energizers.

Ansök Utbildningstyp

Utbilda andra

Vem kan söka

Ej krav på medlemskap

Förkunskapskrav

Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba med unga.

Kommande kurser

Plats

Kärsögården Stockholm

Datum

2019-11-22 – 2019-11-24

Sök senast

2019-10-24

Ansökningsdatum passerat

Handledarutbildning för dig som är intresserad av att handleda Mpower.