Webbmöten för fältkockar | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Webbmöten för fältkockar

Här lägger vi upp föreläsningar och digitala träffar som du som är fältkock eller som har påbörjat din väg mot att bli fältkock kan ta del av. Klicka på "Mer information" vid enskild kurs, där står mer om innehållet och om webbmötet är inriktad mot någon specifik grupp, t ex du som är ny eller du som är instruktör.

När du har anmält dig får du ett e-brev och ett SMS om att du ansökt. Har du sökt ett tillfälle ser du det på ditt utbildningskort när du loggar in på din profil (gäller såväl medlemmar som icke-medlemmar). Du får ett antagningsbesked med en länk för att ansluta till mötet någon eller några dagar innan mötet. Har du inte fått en länk samma dag som mötet, hör då av dig till utbildning@svenskalottakaren.se. För akuta frågor när det börjar dra ihop sig till föreläsning se ditt antagningsmaterial vem du ska kontakta. Du hittar också ditt antagningsbesked på din profil.

Mötena sker via verktyget Zoom. Du behöver en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling. Det är en rekommendation att ha ett headset med mikrofon så att ditt ljud, både när du lyssnar och när du talar, blir så bra som möjligt. Tänk på att sitta på ett lugnt ställe så att inga ljud stör eller att det rör sig i bakgrunden när din kamera är på.

Ansök Utbildningstyp

Göra en insats för militära försvaret

Förkunskapskrav

Du är eller är på väg mot en befattning som fältkock. 

Kommande kurser

Inga kurstillfällen finns för tillfället utlagda.