Bli medlem | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Bli medlem

Svenska Lottakåren är Sveriges största frivilliga försvarsorganisation för kvinnor. Vi utbildar, engagerar och nätverkar för fred, demokrati och mänskliga rättigheter. Som lotta kan du utbilda dig för din personliga utveckling, för militära uppdrag och samhällets krisberedskap.

Alla kvinnor, oavsett ålder, som är folkbokförda i Sverige kan bli medlemmar. Om du känner att du vill göra en insats för ett tryggare och säkrare samhälle har du hittat rätt.

Välj vilken lottakår du vill ha ditt medlemskap i, fyll i dina uppgifter och klicka på Bli lotta. Så snart vi har registrerat din betalning av medlemsavgiften kan du söka utbildningar och delta i din lottakårs aktiviteter.

Att vara medlem i en lokal lottakår innebär att du har tillgång till ett lokal nätverk och de aktivteter som kåren anordnar. Väljer du att bli medlem utan att tillhöra en lokal lottakår väljer du bort mycket av gemenskapen.

Välkommen!

Mina uppgifter
Ordning
Ordning
Format: ååååmmdd-xxxx
Medlemskap
- kr per år.

Integritetspolicy
Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att hantera din ansökan. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är avtal. Fullständig integritetspolicy hittar du på https://www.svenskalottakaren.se/integritetspolicy