Älvkarleö herrgård behöver ditt stöd | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Älvkarleö herrgård behöver ditt stöd

Corona-pandemins effekter på samhället är många. En näring som drabbats väldigt hårt när vi inte kan samlas är hotell- och restaurangbranschen. Bland de drabbade företagen är vår egen Älvkarleö herrgård som har ett väldigt allvarligt läge nu när utbildningar, konferenser och bröllop ställs in.

Älvkarleö herrgård har en central plats i vår organisations historia. Vi har brukat herrgården för vår verksamhet sedan 1952 och den har varit i vår ägo sedan 1967. Under alla dessa år har herrgården varit en samlingsplats, ett extra hem, för alla oss lottor och bidragit till glädje och gemenskap som stärkt vår organisation.

Nu behöver herrgården stöd och hjälp i den svåra situation som corona-pandemin orsakar. Situationen är mycket allvarlig för herrgården men varje bidrag är av värde och kan bidra till uthålligheten för att göra situationen lite bättre.

Stöd herrgården genom att:

Skänka en gåva

  • Bankgiro 186-9247
  • Swisha till 123 18 729 28

Märk din gåva med ”gåva – ditt namn/kår”

Boka en vistelse på herrgården en helg eller under semestern i någon av de två villorna som ligger fint vid vattnet. Boka direkt via e-post eller via telefon på 026-726 35. När du bokar så tänker du självklart på att följa de råd som Folkhälsomyndigheten har gett så du inte utsätter dig själv eller andra för smittspridning.

Tack för ditt bidrag!