Utbildning efter lättnader i restriktionerna | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Utbildning efter lättnader i restriktionerna

Från och med den 30 september togs många restriktioner bort. Vi i Svenska Lottakåren är hoppfulla, vi vet att många ser fram emot att komma igång med sin utbildning och ser fram emot att få träffas igen!

Svenska Lottakåren följer regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hantering av restriktioner gällande Coronapandemin. Vi planerar att genomföra de utbildningar som ligger planerade under hösten 2021 och framåt. Vi har fortsatt att jobba för att finnas spridda på olika platser i landet med våra utbildningar, det ger fler möjlighet att delta och vi hoppas att ni ser fördelar med de kortare resvägar som det ofta innebär. Vi för täta dialoger med våra myndigheter för att få tillgång till de resurser vi behöver så att ni kan välkomnas till utbildning under hösten 2021 eller under våren 2022. 

Vi startar nu upp, och vi möts igen, tänk på att värna varandra. Fortsatt gäller att vi har ett ansvar för att inte sprida smitta. Tvätta händer, håll avstånd, och stanna hemma om du har symptom eller om du känner dig osäker på din hälsa. Följ alltid de restriktioner som gäller för den plats och utbildning som du befinner dig på.

Under utbildningar kommer vi att erbjuda boende i singelrum då det är möjligt under hösten. Det kommer även, fortsatt under hösten att medges resa med egen bil, dock ej till utbildning med mer än två timmars resväg.

Vi följer utvecklingen och håller dig uppdaterad om nya direktiv ges från vår regering, Folkhälsomyndigheten, eller från våra uppdragsgivande myndigheter.

Du hittar mer information via: