Webbmöten | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Webbmöten

Oväntade händelser stoppar inte vår verksamhet, som vanligt tar vi ansvar, samarbetar och hittar nya vägar. Här lägger vi upp webbinarier och digitala träffar som du som medlem kan ta del av. Innehållet varierar och vi kommer ta in såväl externa föreläsare som dra nytta av den interna kompetens som vi besitter. Klicka på "Mer information" vid enskild kurs, där står mer om innehållet.Vissa föreläsningar har en riktad målgrupp, andra är öppna för alla medlemmar. Det går alltid bra att fråga om deltagande i mån av plats även om du inte tillhör den tänkta målgruppen. 

Då vi haft lite problem med anmälningarna till vissa kurser uppmanar vi dig som deltagare att alltid kolla efter bekräftelse på att du sökt kursen. Om du inte fått någon sådan, sök igen eller kontaka oss. 

Kontakta ansvarig Rebecca Ahlner på rebecca.ahlner@svenskalottakaren.se vid frågor gällande webbmötena som läggs upp här. För akuta frågor när det börjar dra ihop sig till föreläsning gällande länkar eller dylikt se ditt antagningsmaterial vem som är ansvarig för just din kurs. 

Aktuella webbmöten:

  • 17e juni kl 09.00-10.00 Panelsamtal "Fler kvinnor i totalförsvaret -en väg att säkra demokratin" öppet för alla
Ansök Utbildningstyp

Utbildning för medlemmar

Vem kan söka

Medlem i Lottakåren

Kommande kurser

Inga kurstillfällen finns för tillfället utlagda.