Webbmöten | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Webbmöten

Här lägger vi upp föreläsningar och digitala träffar som du som medlem kan ta del av. Klicka på "Mer information" vid enskild kurs, där står mer om innehållet. Vissa föreläsningar har en riktad målgrupp, andra är öppna för alla medlemmar. 

När du har anmält dig får du ett e-brev och ett SMS om att du ansökt. Har du sökt ett tillfälle ser du det på ditt utbildningskort när du loggar in på din profil (gäller såväl medlemmar som icke-medlemmar). Du får länk för att ansluta till mötet någon eller några dagar innan mötet. Har du inte fått en länk samma dag som mötet, hör då av dig till utbildning@svenskalottakaren.se. För akuta frågor när det börjar dra ihop sig till föreläsning se ditt antagningsmaterial vem du ska kontakta. Du hittar ditt antagningsbesked även på din profil.

Aktuella webbmöten:

Demokratisk beredskap - seminarieserie inför Krisberedskapsveckan. Läs mer om bakgrund och innehåll här. Du anmäler dig till varje tillfälle längst ner på sidan.

 

  • 1 november 18.00, Edna Eriksson, journalist och ordförande MR-stiftelsen 

 

Mötena sker via verktyget Zoom. Du behöver en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling. Det är en rekommendation att ha ett headset med mikrofon så att ditt ljud, både när du lyssnar och när du talar, blir så bra som möjligt. Är du osäker på Zoom finns det möjlighet för dig som är medlem att lära dig med hjälp av våra digitala lottakompisar, du når dem på lottakompis@svenskalottakaren.se.

Utbildning med de digitala lottakompisarna

Vill du komma i kontakt med lottakompisarna gör du det på lottakompis@svenskalottakaren.se

Aktuella utbildningar: 

Lottakompisar hösten 2021

Infoblad grund i word (för funktionärer min 3 deltagare) 

Hur man kan skapa nyhetsbrev med inbyggda funktioner i Word (Detta är inte en kurs i Word, det är tips på hur man kan göra ett nyhetsblad i Word).

 

Infoblad i Publisher avancerad (för funktionärer min 3 deltagare) 

Vi kommer inte gå igenom alla funktioner i Publisher utan bara de grundläggande för att ni ska kunna göra en snygg publikation för era behov 

 

Infobladskurser bokas genom lottakompisar

ZOOMvärd

Alla kurser anmäls till: lottakompis@svenskalottakaren.se

Ansök Utbildningstyp

Utbildning för medlemmar

Vem kan söka

Medlem i Lottakåren

Kommande kurser

Inga kurstillfällen finns för tillfället utlagda.