Lunds lottakår

Välkommen till Lunds lottakår!

Vi har blivit ett stort gäng, drygt 190 medlemmar mellan 15-95 år, som på olika sätt bidrar till ett säkrare och tryggare samhälle. På Svenska Lottakårens hemsida finner du flera goda anledningar till att bli medlem. Vi i Lunds lottakår anordnar dessutom regelbundet medlemsaktiviteter för att det ska vara extra fördelaktigt att välja just vår kår! Du som är nyfiken är välkommen delta i någon lokal aktivitet "på prov".

Vill du ta kontakt? Maila Lunds lottakår på lund[at]svenskalottakaren.se ; vi försöker svara inom tre dagar under vardagar. Eller ring funktionärer direkt. Funktionärslista och annan viktig information under rubriken "Dokument" ser du bredvid "Funktionärer" när du som är medlem och loggar in på "Mitt konto". Den knappen finner du i övre högra hörnet på hemsidan.

Medlem blir du enkelt via knappen "Bli medlem" ovan. OBS, för dig som funderar på att gå med på hösten är det extra värt att bli lotta efter 1 oktober, för då gäller medlemsavgiften också för hela nästa år! Du som redan är medlem får får inbetalningskort i din brevlåda i november (OCR-nr och detaljer finns under dina medlemsuppgifter här på hemsidan, logga in på "Min sida")

Andrakårs-medlem i Lunds lottakår kan du vara som redan är med i en annan lottakår (din "första-kår"). Som andrakårsmedlem får du Lunds lottakårs digitala Kårnyheter och kårmail, samt om tillgång till privata Facebookgruppen Lunds lottakår om du vill. Betala 50 kr för 2022 till kårens bankgiro 482-3092 samt uppge namn, telefonnummer, @adress samt din "förstakår". Skicka också ett meddelande "Andrakårsmedlem" till lund[at]svenskalottakaren.se så att du får våra mail-utskick.

En del av våra medlemmar har ett civilt eller militärt avtal. Våra funktionärer är engagerade och ser till att just du hittar det som är intressant och givande för dig!

Lunds lottakår är även med i nätverket Malmöhuslottorna som är ett samarbete mellan flera lokala kårer i västra Skåne. Därigenom kan vi utbyta kunskap och erfarenhet och ta del av fler arrangemang.

Vi ser fram emot att få träffa dig i Lunds lottakår, välkommen!

Årsavgift 300 kr

Kontaktinformation

Besöksadress

Lunds lottakår hyr del i kontor på Hemvärnsgården i Lund. En del möten har vi i stora salen där, Getingevägen 13, Lund. (Kör in mot Lunds ridhus). POSTADRESS är till kårens sekreterare: Lunds lottakår, c/o Christa Nilsson, Värbyängen 35, 23365 BARA Under "Aktiviteter" finner du information om våra möten och annat, samt dag, tid och plats för dessa.

Lunds lottakår har en öppen sida på Facebook och en privat grupp för medlemmar. Följ oss gärna där. https://www.facebook.com/search/top/?q=Lunds%20lottak%C3%A5r

Funktionärer

  • Cecilia Aschan Bergenheim

  • Felicia Dobos

  • Gunilla Samuelsson

  • Christa Locie Nilsson

  • Galia Bengtsson

  • Carina Regnér

  • Annika Haugsöen

  • Karin Mörngård

  • Helena Hess

  • Sara Arnetorp