Lunds lottakår | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Start

Välkommen till Lunds lottakår!

Vi är ett stort gäng, runt 120 medlemmar mellan 17-94 år, som på olika sätt bidrar till ett säkrare och tryggare samhälle. På Svenska Lottakårens hemsida finner du flera goda anledningar till att bli medlem. Vi i Lunds lottakår anordnar dessutom regelbundet medlemsaktiviteter för att det ska vara extra fördelaktigt att välja just vår kår! Du som är nyfiken är välkommen delta i någon lokal aktivitet "på prov".

Vill du ta kontakt? Maila Lunds lottakår på lund@svenskalottakaren.se; vi försöker svara inom tre dagar under vardagar. Eller ring funktionärer direkt. Funktionärslista och annan viktig information under rubriken "Dokument" ser du bredvid "Funktionärer" när du som är medlem och loggar in på "Min sida". Den röda "Min sida"-knappen finner du i övre högra hörnet på hemsidan.

Medlem blir du enkelt via knappen BLI MEDLEM ovan. OBS, för dig som funderar på att gå med på hösten är det extra värt att bli lotta efter 1 oktober, för då gäller medlemsavgiften också för hela nästa år!

Andrakårs-medlem i Lunds lottakår kan du vara som är med i en annan lottakår (din "förstakår"). Som andrakårsmedlem får du Lunds lottakårs digitala Kårnyheter och kårmail, samt om tillgång till privata Facebookgruppen Lunds lottakår om du vill. Betala 50 kr för 2021 till kårens bankgiro 482-3092 samt uppge namn, telefonnummer,@adress samt din "förstakår". Skicka också ett meddelande "Andrakårsmedlem" till lund@svenskalottakaren.se så att du får våra mail-utskick.

En del av våra medlemmar har ett civilt eller militärt avtal. Våra funktionärer är engagerade och ser till att just du hittar det som är intressant och givande för dig!

Lunds lottakår är även med i nätverket Malmöhuslottorna som är ett samarbete mellan flera lokala kårer i västra Skåne. Därigenom kan vi utbyta kunskap och erfarenhet och ta del av fler arrangemang.

Vi ser fram emot att få träffa dig i Lunds lottakår, välkommen!

Aktiviteter

Visar dom tre närmaste aktiviteterna.

Klicka här för att visa alla aktiviteter.

JULAVSLUTNING

Glöggkväll i Lund med tillbehör till självkostnadspris, kl. 18.30 - 20.30. Anmälan till sekreteraren Christa Nilsson senast den 1/12. Plats som nedan.

Funktionärer

Cecilia Aschan Bergenheim

Kårchef, Utbildningslotta, Infolotta, Webblotta

Felicia Dobos

Vice kårchef, Utbildningslotta, Infolotta, Webblotta, Ledamot

Sara Arnetorp

Utbildningslotta, Webblotta, Ledamot

Christa Locie Nilsson

Infolotta, Ledamot, Sekreterare

Gunilla Samuelsson

Kassaförvaltare, Ersättare

Karin Mörngård

Ersättare

Helena Hess

Sekreterare

Anna Arvidsson

Totalförsvarsinformatör
E-post Skicka e-post Besöksadress Lunds lottakår har inte egen lokal för närvarande. Hemvärnsgården i Lund totalförstördes av brand 17 maj 2020.
POSTADRESS är nu till kårens sekreterare: Lunds lottakår, c/o Christa Nilsson, Värbyängen 35, 23365 BARA
Under "Aktiviteter" finner du information om våra möten och annat, samt dag, tid och plats för dessa. Telefon 0708-301748 Cecilia Bergenheim kårchef Medlemsavgift 300 kr per år Social media