Göteborgs lottakår | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Start

 

"Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer" 

 

De här orden möts du av när du besöker Försvarsmaktens hemsida, en av våra uppdragsgivare inom Totalförsvaret. En annan uppdragsgivare är MSB, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, en statlig myndighet med uppgift att utveckla samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Göteborgs lottakår arbetar enträget och med sann glädje att utbilda och handleda tjejer och kvinnor som vill bidra med sin tid och insats för att alla svenska invånare skall kunna vakna varje morgon och känna en trygghet i att bo i vårt land.

Många lottor har gjort en stor insats under de svåra bränderna. Stort tack alla ni lottor och andra som slitit för att få bränderna under kontroll och tagit hand om allt annat som följer i de spåren. Vi har verkligen visat att lottor är en stor resurs för samhället och vi finns när vi behövs, välutbildade och förberedda!

Varmt välkommen att se hur vi har det i Göteborgs lottakår. Besök oss i vår lokal på tisdagar mellan 18:30 - 20:30 eller skicka ett mail så hör vi av oss till dig. Du som redan nu vill boka in dig på ett informationsmöte hittar dessa under "Aktiviteter" https://www.svenskalottakaren.se/goteborgs-lottakar/events. Sök dig neråt och titta efter "Infomöte" så finns de upplagda lite olika veckodagar och tider. Ingen tid som passar? Skicka ett mail så löser vi det.

Är du redan medlem men lite fundersam på hur du går vidare eller hur du skall kunna bli mer aktiv, hör av dig du också så hjälper vi dig med det. 

Ser fram emot att ha er alla i kårlokalen på någon eller varför inte samtliga av våra kårkvällar...och kom ihåg att du får gärna ta med dig en gäst.

VÄLKOMMEN TILL VÅR EGEN HEMSIDA www.goteborgslottakar.se

Telefon 0766 - 51 42 40 (mobilsvar)
epost: goteborg@svenskalottakaren.se

Aktiviteter

Visar dom tre närmaste aktiviteterna.

Klicka här för att visa alla aktiviteter.

Prova på PRAMAGYM

Kom och testa på den hetaste träningstrenden i New York, interaktiva träningsplattor, nu på Gullbringa golfklubb

Funktionärer

Jenny Wegén

Kårchef

Kajsa Eriksson

Vice kårchef, Kassaförvaltare

Ingegerd Hermond

Utbildningslotta

Sally Silfveroxel

Infolotta, Ledamot

Eva Sterner

Sekreterare

Anna Grandinson

Ungdomsansvarig, Ledamot

Ewa Backlund

Ledamot

Ingela Karlsson

Ersättare

Sirpa Turpeinen

Ersättare
E-post Skicka e-post Besöksadress Föreningsgatan 10 bv Telefon 0766-51 42 40 Medlemsavgift 300 kr per år