Göteborgs lottakår | Svenska Lottakåren
Hoppa till huvudinnehåll

Start

Göteborgs lottakår välkomnar dig som vill ta ett ansvar för ett säkrare och tryggare samhälle.

Under en lång period har våra uppdragsgivare behövt vår hjälp att stötta vid vaccineringar och provtagning på olika sätt. Vid andra tillfällen ser uppdraget annorlunda ut.  Vår kår behöver också engagerade medlemmar som vill hjälpa till i kårarbetet. Vi behöver vara fler, du behövs, bli medlem här och engagera dig på det sätt som passar just dig.

Många känner fortfarande oro inför framtiden och vad som kommer att hända och vill veta mer.  Håll dig uppdaterad, läs och få dagsaktuell information här. Kom ihåg att även nu när restriktionerna har släppts så uppmanar Folkhälsomyndigheten att vi iaktar försiktighet och är noga med att tvätta händerna.

Hos oss i Svenska Lottakåren får du utbildning och träning så att du känner dig säker och trygg att bidra med din insats. Vi uppdaterar ständigt vår utbildningssida, så håll dig informerad om vilka utbildningar/föreläsningar som läggs upp genom att besöka sidan här med jämna mellanrum.

Vill du göra en insats för vårt samhälle, för Sverige? Vill du stärka dig själv och därmed kunna stärka andra? Vill du göra något meningsfullt och kanske något du aldrig gjort innan eller utveckla det du redan brinner för? Vill du kanske bara träffa en massa härliga kvinnor i alla åldrar och umgås, samtidigt som du lyssnar på föredrag eller aktiverar dig med något? Oavsett anledning, så hoppas vi få se dig som en del i vår gemenskap. 

Välkommen som medlem, gå med här.

I centrala Göteborg har vi vår kårlokal där vi under hösten äntligen har återupptagit våra träffar på tisdagar. Vi börjar lite försiktigt och de aktiviteter som finns inplanerade hittar du här

Har du några funderingar så når du oss på mailadressen: goteborg@svenskalottakaren.se

Välkommen till Göteborgs lottakår

 

Funktionärer

Jenny Wegén

Kårchef

Kajsa Eriksson

Vice kårchef, Kassaförvaltare

Ingegerd Hermond

Utbildningslotta, Ledamot

Sally Silfveroxel

Infolotta, Ledamot

Eva Sterner

Ledamot, Sekreterare

Ingela Karlsson

Ersättare

Viveca Svensson

Ledamot

Christina Ståhlbåge

Ersättare

Linn Eriksen

Ersättare
E-post Skicka e-post Besöksadress Föreningsgatan 10 bv Telefon 0736-41 66 07 Medlemsavgift 350 kr per år