""

Stärk din egenberedskap

Du är en del av Sveriges beredskap. Vi har alla ett ansvar i vardagen för vår egenberedskap; både när det gäller din hemberedskap men också din demokratiska beredskap. Svenska Lottakåren bjuder in dig till en serie webbföreläsningar som hjälper dig stärka din egenberedskap.

Din egenberedskap handlar både om att vara förberedd på att klara dig utan vatten i kranen och elektricitet men också om att engagera dig i vardagen för att våra gemensamma fri- och rättigheter fortsatt ska vara starka och inte urholkas. 

Föreläsningarna är öppen för alla, du behöver inte vara medlem. Vi använder verktyget Zoom och rekommenderar att du laddar ner Zoom Desktop Client för bästa upplevelse, oavsett om du ansluter via din dator, surfplatta eller mobil.

När du anmäler dig får du en bekräftelse på att du är anmäld. Några dagar innan föreläsningar får du ett antagningsbesked som innehåller länken till mötet.

Kommande kurstillfällen

Utbildning Plats Datum Sök senast
Stärk din egenberedskap - Modern krismat Zoom
kl 18.30-20.30. Hugo Malm från Holma folkhögskola delar med sig av tips och recept på modern krismat. Han berättar hur vi kan stärka den svenska krisberedskapen genom att börja äta modern krismat redan idag. Det blir även några tips på att komma igång med egen odling samt att plocka ätliga vilda växter. Det kommer att växlas mellan föreläsning och diskussioner i mindre grupper.